Related Posts with Thumbnails
""Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn 21/87" "i must not fear. fear is the mindkiller. fear is the little death that brings total obliteration. i will face my fear. i will permit it to pass over me and through me. and when it has gone past i will turn the inner eye to see its path. where the fear is gone there will be nothing. only i will remain."

17 Eylül 2011 Cumartesi

Laiklik Dinsizlik Değildir!

Aslında öyle çapraşık karışık bir söz.  Hakkında sayfalarca yazılası bir söz. Ve sanıldığı gibi anlık - anlıktan kastım mısıra inmeden danışmanların bir gün önce kaleme aldığı  gibi değil-  bir ifade değil. Kavga gürültü dolu gündemde sessiz sedasız bir haber çıktı. Ne bu:  





arap baharı akabinde zayıflayan idareleri dolayısı ile, o ülkelrin "islami terörizmin amili" * olmamaları için demokrasi savaşçısı abd ve adaletin eli türkiye'nin eş başkanlığı yaptığı, sevgi ve kardeşlik kurumu şeker pembesi oluşum.

negzel işte demeyin. zira hesapte eş başkan olduğumuz procede, birilerinden talimat alıp icraatta bulunuyoruz. müslüman olan islamın terörle zikredilmesinden dahi üzüntü duyacakken, islam= terör ön kabulu ile kurulmuş bir organizasyona eş başkan olmak akıl hafsala almayacak bir icraat olsa gerek.

(bkz: icraatın içinden)

şimdi laikler; tayyip laiklik satıyor hayret demekte, yandaş ve salikun ise; laiklik dinsizlik değildir demekte. ikisi de değil, zira talimat alınmış. kapitalist sisteme boyun bükmüş uslu amerikan kuklası, yahudi dostu devletler yaratılmak istenmete.bu noktada türkiye eş başkan gibi değil, bu siyonist hedeflerin regional representation işini yürütüyor gibi görünmekte:


(bkz: rte'nin araplara laikliği benimsetmeye çalışması)


(bkz: #25373620)


(bkz: şekli islamizasyon)

demiş akabinde eklemişiz:


ele verir talkını kendi yutar salkımı durumu olması çok daha ehveni şer olacak olan hadise. su gibi, kum gibi olduktan sonra nicel çoğunluğunuz sizi içine yerleştiğiniz kabın şeklini almaktan alıkoymaz. cumhuriyet ve laik yasalarla yönetilen bir demokrasinin parlamentosunda muktedir olmaya talip olan, sistemi şeriat'a göre değil, muktedir olmaya göre manipüle eder. zira muktedir olmasının vesilesi sistemin bekası vacibdir. aksi takdirde muktedir olmanız mümkün değildir. zira demokrasi zümrelerin icazetidir. aksi demokrasi olmaz. demokrasi ile muktedir olanın da şer'i bir idare ihdas etmesini beklemek saflık olacaktır. binaenaleyh, pek çok mü'min tayyibin açıklamasın karşısında şaşırmamış bilakis bekleneni yaptığı için tayyib hakkındaki efkarı tasdik edilmiştir. hayır, tayyib bu ne bekliyordunuz ki!

(bkz: şekli islamizasyon)*

(bkz: islamizasyon)




Hafif trollük içeren bir üslübla kaleme alınmış olmasına aldırmayın. Gırgır hesabı :) Her ne ise ayın 10'inde yani yani STRATFOR'un  Başbakan ayın 12'sinde Mısıra inecek şeklindeki öngörüsünden iki gün önce(raporun linkini hatırlamıyorum)  Küresel Terörizmle Mücadele Forumu'na eş başkan oluyoruz. ilgili haberin Detayında zaten ne gibi bir oluşum olduğunu anladınız. Çok üstünde durmaya gerek yok ama yabancı kaynakların yekünün özeti mavi vurgulu ilk paragrafta idi. Neyse işte Türkiye için islami emperyalizm/islami ağabeylik yorumları yapılırken, böyle bir oluşuma eş başkan olmak garip... Akabinde ise Mısır 5 gün sonra Mısıra gidip "Laikli dinsizlik değildir" açıklaması geliyor. İhvan-ı Müslümin yenilir yutulur cinsten olmayan cevabı yapıştırdı. İslami Abinin karizmasını nasıl çizdiğini siz hayal edin.



Bir diğer güzel olay ise, Tam başbakan bu sözleri sarf edecekken patlak veren Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydının gündeme düşmesi.  Yani bir taşla iki kuş. Hükümetin laiklik çarkı iç basında patlayacakken,  gündemin gazı alınıveriyor. Hem kürt halkına, güven, hemde muhafazakar kesimde laiklik çıkışı tepkisi minimum tepkiyle karşılanmış oldu. Üstüne üstlük "her taşın altından!" çıkan ve bakanı "pkk kartı" demiş olan İsrail'in işi oluverdi. Başbakanın yaptı demokrasi çabalarını baltalamak isteyen bundan ötürü fırsat kollayan "İsrail"... Bu kaset için bundan iyi zaman olamaz. Kendiniz sızdırsanız bu kadar güzel sızdıramazsınız!!!

Ve komplike bir laiklik sevdalası mutaassıp dindarlar  anında türedi. Hem en müslümanlar! hem de en laikler. Elhamdülillah Laikler!

Eh artık bu İsrail'e ne cevap veririz siz hayal edin. Ben hayal etmiyorum, çünkü bir halt olacak değil!!
Uzatmaya gerek yok aslında pek çok şey ortada. Peki iç politikada riskli bir çıkışı, "Dindar!!!" bir başbakan niye yapar. Nasıl bir ölümü gösterdiler ki böyle bir sıtmaya hummaya razı kaldı? Çok düşünmeden çok uzatmadan;


KTMF'deki eş başkan Amerika'nın Suriye'de meydana gelecek bölünmenin önüne geçeceği, daha bağımsız ve özerk bir kürt devletinin kurulmasının önüne geçeceği sözü olmasın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Miğferimi cilalıyorum gibi görünüyor ama çaktırmadan da seni kesikliyorum. Sen usulca yorumunu bırak. Arkanı dönünce miğferi, üstüpüyü fırlatıp ne yazdığına bakacağım... hehe.

Related Posts with Thumbnails