Related Posts with Thumbnails
""Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn 21/87" "i must not fear. fear is the mindkiller. fear is the little death that brings total obliteration. i will face my fear. i will permit it to pass over me and through me. and when it has gone past i will turn the inner eye to see its path. where the fear is gone there will be nothing. only i will remain."

2 Nisan 2011 Cumartesi

imam's army( hell yeah tabi)






Kurgu bilindik, oyunculuklar kötü, yönetmen berbat bir kadraj yapmış. Zaten filmin yarısında çıktım. sonra arkadşlarla koptuk.(sandalye'den düş, nutella kavanozunu kır.)

Yanlışlık oldu. ekşide yazacağım film eleştirilerini buraya yazmışım. Neyse kitaba geçelim;

Dün 2/3'ünü evde kalan yarısınıda akşam yine evde okuyan sözlük yazarı konunun bilindik olduğunu söyleyip sağ köşede yer alan çarpı işaretine basarak kitabın gereksiz olduğuna karar verir.

Yo yine olmadı. en iyisi siz bulup okuyun #okitapı.

Not: giritli paradoksu nedir bilir misin sözlük yazarı;

giritli: "ben her zaman yalan söylerim*/bütün giritliler yalancıdır ".

Çözüm: eğer giritli yalancı ise söylediğide yalan olmalıdır. o halde yalan söylediği yalandır. Eğer giritli yalan söylemiyor ise bu sefer de söylediği yalandır. Yani giritli'nin söylediklerine bakarak giritlinin yalan söylediğini bilemeyiz. sanırım yine açık olmadı zeno'nun paradoksunu bilirmisin? ya da baron makosenin geri sıçrama paradoksunu? sanırım hayır o zaman bu taslağı oku.

özet geçersek: sözlük yazarları dünyayı çözmüş, bir kaşık nutella ile fezayı bir uçtan bir uca geçecek kudrete haiz olduğu için; "bilindik şeyler, kara propaganda, dezenformasyon" diyor. bende diyorum ki; "tüm sözlük yazarları giritlidir ve tüm giritliler yalancıldır."


(bkz: mavi hapı yutmak)



(bkz: en iyi komplo ispatlanamayan komplodur)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Miğferimi cilalıyorum gibi görünüyor ama çaktırmadan da seni kesikliyorum. Sen usulca yorumunu bırak. Arkanı dönünce miğferi, üstüpüyü fırlatıp ne yazdığına bakacağım... hehe.

Related Posts with Thumbnails