Related Posts with Thumbnails
""Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn 21/87" "i must not fear. fear is the mindkiller. fear is the little death that brings total obliteration. i will face my fear. i will permit it to pass over me and through me. and when it has gone past i will turn the inner eye to see its path. where the fear is gone there will be nothing. only i will remain."

17 Eylül 2013 Salı

Gereğini İvedilikle Rica Ederim

      Pek vakit yok. O yüzden kısa ve öz olmalı. O zeka özürlü yaratığın düşüncelerimin arasına sızmasını engellemem, diğerlerine duyduğum öfkeyi de bir şekilde absorbe edecek mistik bir saçmalıkla, "makul ve dengeli" olmalı, onların deyimiyle ifrat ve tefrit arasında gitmekten imtina etmeliyim. Şimdiye kadar yürüttüğüm yaşamsal stratejimi güncellemeli, önemli adımlarını tekrar ve sağlam bir şekilde atmalıyım. Bana bulaşmalarını olabildiğince engellemeli lâkin onların arasında da sırıtmamalıyım. Gerçi pek sapma yaşamadım ama her an yaşayabilirim. Sapma utanç olur, yoksa. Ahlâki bir saçmalıktan değil, Darwin'den, "Her tür canlıda zekanın en büyük göstergesi adaptasyondur." Kamufle olmazsam bu gerizekâlılar topluluğuna, hem ahmaklıkla hem de uyumsuz olmakla suçlanacağım. Onların mental düzeysizlikleri, mantıksal devimini tamamlayamayan idraksizlikleriyle, çoğunluk olmanın haklılık sebebi olduğu sanrısıyla başıma bela olabilir. 

       Her şeye rağmen halâ tiksiniyorum. Fakat şimdilik kamufle olmak en iyi şey gibi görünüyor.

       Fırsat  buldukça vasatla olan mücadelemden, muharebe alanından muhaberatla huzurunuzda arzı endam etmeye devam edeceğim.  Gerçi sorun yok, ne olacaksa olur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Miğferimi cilalıyorum gibi görünüyor ama çaktırmadan da seni kesikliyorum. Sen usulca yorumunu bırak. Arkanı dönünce miğferi, üstüpüyü fırlatıp ne yazdığına bakacağım... hehe.

Related Posts with Thumbnails