Related Posts with Thumbnails
""Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn 21/87" "i must not fear. fear is the mindkiller. fear is the little death that brings total obliteration. i will face my fear. i will permit it to pass over me and through me. and when it has gone past i will turn the inner eye to see its path. where the fear is gone there will be nothing. only i will remain."

1 Eylül 2011 Perşembe

Annuit Cœptis

Çalıştığım şirkette, fena sayılmayacak bir çalışanımız kuzeninin oğlunu işe aldırmıştı. Şöyle olmuştu. İşe alım için ilan verilmişti. adaylar başvurmuştu. 3 kişi alınacaktı. başvurular başlayınca gn md. arayıp xx tanıdığımız bir müspet genç var, alım sürecinde yardımcı olun denmişti. Sonra alındı işte. Yani yirmi kişilik  iki milyon TL'lik bir şirkette bile böyle şeyler söz konusu oluyorsa, büyük şirketleri, devleti, uluslar arası organizsayonları siz düşünün. Her cConspiracy Theory filmini izleyen genç gibi bende, üniversitede epey bu illimunati, skulls, bilderberg üstüne kafa yormuştum.  Küçük bir kitap cesametinde de bir araştırma metni ortaya çıkmıştı. Ben onlara Defensor Civitas demeyi tercih etmiştim.  Her ne ise, kafanızı bu şeylerle şişirmeyeceğim.


Son zamanlarda bu komplo teorileriyle ilgili bloglarda, yerli-yabancı,   patlama yaşanmakta. Ki eskiye nazaran daha da ilgiyle karşılanmakta. Pek çok sebepleri olabilir bunların. Belki insanlar bazı konulardan sıkılmış, umutsuz hale gelmiştir. Düzeltemeyecekleri şeylere olan "değişmezlik" inancı onları, bizden daha organize güçler var aga, söylemine de itebiliyor olabilir. Ya da  belki gerçekten illuminatini, skulls her ne karın ağrısı ise onların, ciddiyetsizlikle varlıklarını gizlemeleri için yapılmış çalışmalardır.  Belki umutsuz ve işsiz gençliğin, yerel hükümetlere karşı güvensizlik ve şüpheyle yaklaşması için. Bir şeye duyulan korku, onun sahip olduğu potansiyel tehlikeden daha güçlüdür. Hapisaneye düşme korkusu, zihinsel bir hapis yaratır. Edimleri bu korku üstüne  bina olur. Belki kaos belki, çakma bahar; arap baharlarının daha etraflıları için zemin hazırlamak içindir. Ama bu aralar arttığı gerçek. Aslına bakarsanız, esaslı bir paradoksda burada var. Eğer illuminati var ise; bunları illuminati "biz buradayız" demek için yapmıyor ise, başka bir planının büyük senaryosunda küçük bir chapter olmadığını nereden bilebiliriz?


Not: Ramazan Bayramımız Kutlu olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Miğferimi cilalıyorum gibi görünüyor ama çaktırmadan da seni kesikliyorum. Sen usulca yorumunu bırak. Arkanı dönünce miğferi, üstüpüyü fırlatıp ne yazdığına bakacağım... hehe.

Related Posts with Thumbnails